Over Wakkerpolis

Wakkerpolis bestaat uit een team van ‘wakkere’ financiële en juridische experts, die zich al een paar jaar focussen op schadevergoedingen wegens woekerpolissen. Wakkerpolis zet zich in voor alle consumenten met een woekerpolis.
De focus die zij daarbij aanbrengt is dat verzekeraars een voor een worden aangepakt.

Wakkerpolis NNclaim
Wakkerpolis is begonnen met de focus op Nationale-Nederlanden. Met resultaat! Iedereen die een beleggingsverzekering van Nationale Nederlanden heeft (of gehad heeft) komt in aanmerking voor de schadevergoeding. Daarbij gaat het om alle beleggingsverzekeringen die door Nationale-Nederlanden zijn verkocht in de periode 1990 – 2008. Dat zijn zo’n 500.000 polissen.

 

Bert Jan Tiesinga

E-mail: bertjan@wakkerpolis.nl
Twitter: @BertJanTiesinga

drs. Bert Jan Tiesinga RC, bestuurder Stichting NNclaim, is sinds 2010 eigenaar van adviesbureau New Flame B.V. Daarvoor is hij vele jaren werkzaam geweest in directiefuncties binnen de financiële sector.

New Flame begeleidt particuliere klanten bij klachtenprocedures over financiële producten.

Arco Krijgsman

E-mail: krijgsman@justlegalfinance.nl

Arco Krijgsman, bestuurder van Stichting Wakkerpolis NNclaim, is sinds 2008 betrokken bij het voeren van collectieve procedures.

Tevens is hij verbonden aan procesfinancier JUST Legal Finance en heeft hij in die hoedanigheid ervaring met collectieve procedures, schikkingen en oplossingen voor consumenten in diverse dossiers, waaronder Fortis en Lehman Brothers.

adriaan-de-gier

Adriaan de Gier

E-mail: degier@degierbfl.com

mr. Adriaan de Gier treedt op voor Wakkerpolis en is adocaat op het gebied van financieel recht en class actions inzake beleggingsschades. Zijn kantoor De Gier Business Finance Law behartigt belangen voor diverse groepen gedupeerden, zoals voormalig aandeelhouders van Fortis (FortisEffect), beleggers in Homburg en klanten die Lehman notes kochten, ondermeer via Staal Bankiers..

Wakkerpolis en de Claimcode

Stichting Wakkerpolis NNclaim onderschrijft de Claimcode.
In dat kader verschaft zij de volgende documenten: statuten Stichting Wakkerpolis NNclaim, en een verantwoordingsdocument